|     Honungsscones med russin  Rena rama godiset... Du behöverReceptet är för 4 personer. 
 Gör så här:Blanda alla torrvaror i en bunke. Skär smöret i bitar och blanda ner det i mjölet. Finfördela smöret med fingrarna till en grynig massa. Tillsätt russin och honung. Blanda ner mjölken och rör ihop till en deg, sluta när du kan kan forma till en deg. Dela degen i fyra bitar och platta ut till runda kakor, cirka 15 centimeter i diameter. Skär två skåror i varje kaka, i ett kors. Nagga kakorna med en gaffel. Lägg på bakplåtspapper eller smord plåt och grädda i 250 grader i cirka 10 minuter. Servera nygräddade och varma!   Kommentar av 
		   Alicia 3 september 2012 Jag byter ut kardemumman med 1-2 påsar saffran. Gudagott!! :)    Kommentar av 
		   Åsa 21 juli 2011 OJ vad goda. Och jag som alltid vill ha stark hårdost på mina scones, var mer än nöjd med bara smör som pålägg. Det blir repris på dessa :)    Kommentar av 
		   Dave 12 oktober 2009 Honungsscones = MUMS!!! Provade nyss detta recept (utan russin dock) - smakade underbart!!    Kommentar av 
		   Big P 24 oktober 2009 jag bytte ut russinen mot kokos, mycket gott.    Kommentar av 
		   gunvor 15 januari 2010 Underbara-hur goda som helst    Kommentar av 
		   gaunvor 15 januari 2010 Ps.-Jag hade med russin    Kommentar av 
		   ida 23 februari 2010 detta var de godaste sconesen jag ätit! har varit så trött på scones och blir oftast bara illamående. men dessa var jättegoda! tog dock dadlar istället för russin då det var vad jag hade hemma. chai-te, ost och fikonmarmelad är toppen till! :)        
        |  | 
hi!,I love your writing so much! share we communicate more approximately your post on AOL? I need an expert in this space to resolve my problem. Maybe that's you! Looking forward to peer you. kgabddfakgbafbkb