![]() ![]()
Färdig mix med torrmjölkspulver?
![]() Jag funderar på att göra egen sconesmix, dvs mäta upp alla torra ingredienser, lägga i plastbukar för att sedan bara ta fram och blanda med smör och fil. En tanka har varit att blanda torrmjölkspulver i mjölblandningen så att det bara är att tillsätta smör och vatten när det är dags att baka (smör har jag alltid i frysen men mjölk/fil/yoghurt är det inte alltid det finns i mitt kylskåp. Vad tror du om det? Det blir ju ganska magert, jämfört med fil, kanske det blir bäst att öka på smörmängden?
- Brittis
![]() Vilken bra idé för trötta morgnar! Det kanske jag också skulle ta och prova? Torrmjölkspulver i scones har jag aldrig provat men en annan idé är att använda mjölk som fryses i portioner (exempelvis avklippta mjölkpaket). Vad tror du? Eller är det någon läsare som har ett bra förslag eller har provat torrmjölkspulver? ![]() ![]() ![]()
|
|