Kommentar av
Kogge
24 juli 2011
Man kan även blanda ihop rismjöl och majsmjöl. Blanda fiberhusk och vatten tills det bildas gelatin, sedan i med ris och majsmjöl, i med bakpulver och lite salt samt matfett. Kommentar av
osignerat
22 februari 2011
Jag bakar alltid med glutenfritt och för att inte få det så torrt så tar jag 1/3:del sojamjöl! MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! BrödreceptMera matbröd!Vi är många som äter mycket bröd, så varför inte välja gott bröd? Baka ett syrat fullkornsbröd! Baka med äpplenÄppellängd med honung!Äpplen passar till mer än paj eller mos. Prova vetelängd med honung och mandel! Gott och bekvämtKrämig paprika–risotto
Risotto som sakta koka samman är bekvämmat av högsta klass. Enkel att lyckas med, lätt att passa och framförallt lätt att variera. Pepparkakor
Klassiskt hela julen!
Riktigt goda, hembakta pepparkakor...
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Surdegsbröd
Finaste limporna
Blir höstens projekt surdegsbakning? Prova ett gott basrecept med råg.
|
|
När jag gör mina scones tar jag alltid i lite husk. Istället för att bre ut degen på en plåt tar jag det i muffinsformar istället, funkar perfekt!