Kommentar av
Kogge
24 juli 2011
Man kan även blanda ihop rismjöl och majsmjöl. Blanda fiberhusk och vatten tills det bildas gelatin, sedan i med ris och majsmjöl, i med bakpulver och lite salt samt matfett. Kommentar av
osignerat
22 februari 2011
Jag bakar alltid med glutenfritt och för att inte få det så torrt så tar jag 1/3:del sojamjöl! MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! FestgrytaBurgundisk köttgrytaVin passar inte bara till maten. Gör en mustig burgundisk köttgryta till helgen! PannkakorCrêpesFyllda pannkakor är en läckerhet som gjord för köksexperiment. Prova nya, goda recept på crêpes! BrödreceptMera matbröd!Pepparochsalt älskar bra matbröd, samtidigt som vi är säkra på att bra bröd inte måste vara svårt att lyckas med. Prova några nya brödrecept. Kanske ett gott syrat fullkornsbröd som inte bara är gott utan dessutom nyttigt och fullt med fibrer? Eller baka en annan favorit bland bröden, dinkelbröd. Dinkel, vetesorten som stått sig genom tiden och ger underbart smakrika bröd, är allt annat än svårbakad. Känns brödbaket som ett måste? Prova ett enkelt grahamsbröd så slipper du krångla till det! Fisksoppa
Lyxig soppa för många.
Flera sorters fisk och räkor förvandlar fisksoppan till en riktig festrätt!
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Glace au four
Glass i ugn?
Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
|
|
När jag gör mina scones tar jag alltid i lite husk. Istället för att bre ut degen på en plåt tar jag det i muffinsformar istället, funkar perfekt!