![]() ![]() Grova scones![]() Linfrön, solrosfrön och havregryn gör dessa scones till riktiga vardagshjältar att lysa upp en trist tidagsmorgon med. Servera gärna med honung! Du behöver
Gör så här:Skär smöret i tärningar. Blanda de torra ingredienserna och tillsätt smör, rapsolja och honung. Finfördela fettet och tillsätt därefter mjölken. Rör hastigt samman till en deg. Kavla ut till cirka 1 1/2-2 cm tjocklek. Ta ut rundlar med hjälp av ett glas eller en form. Lägg på plåt med bakplåtspapper och grädda i 225-250 graders ugnsvärme i cirka 15 minuter. Servera genast, gärna med smör och honung. ![]() ![]() 13 januari 2014
Mycket gott. Andra testetbaket blev utan honung och lite extra smör istället, passar mig mer. Ost på och man är i himlen ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
Alldeles för salt :S